Bezoek ook onze

andere Vakantiehuizen

 

 

www.ardennes-sejours.be


 


Dit voormalig hotel werd nog maar pas gerenoveerd en werd smaakvol en praktisch ingericht. De verblijfplaats ligt in het dorp Ovifat, vlakbij de Hoge Venen, de meren van Robertville en Bütgenbach, het kasteel van Reinhardstein en toeristische centra zoals die van Malmédy, Spa en Francorchamps.

 

Vanaf deze plaats vertrekken tal van wandelingen in de bossen van de vallei van la Warche, ideaal dus voor familiereünies of voor reünies met vrienden. U kunt er terecht tot en met 36 personen.

 

Het verblijf beschikt over een biljart, een babyvoedingsruimte, air-hockeyfaciliteiten en een mooie taverne voor een geslaagde avond. 10 slaapkamers zijn uitgerust met een toilet en een privébadkamer, en drie kamers beschikken over een gemeenschappelijke badkamer. En dan is er nog de uitgestrekte tuin van 4000 m met terras, pétanquebaan, trampoline, schommels en glijbaan, tuinmeubelen en een barbecue voor de zomer. De ski- en sleepistes liggen op slechts een steenworp van het verblijf. Zo vermijdt u parkingproblemen.